Omat työkalut

Rakennustarvikkeet ja puutavara

Rakennustarvike ja puutavara

Rakennustarvike ja puutavara

Rakennustarvikkeiden laajamittaiseen myyntiin ovat erikoistuneet RTV-Yhtymä Oy:n Herajoentien myyntipiste Riihimäellä sekä Lohjan myyntipiste. Varastoimme näissä toimipaikoissa perusrakennustarvikkeita, kuten harkkoja, eristevilloja, sementtituotteita, rakennuslevyjä, ovia ja ikkunoita ym. Myös RTV Petikon ja Sahaajankadun toimipaikat sekä Puijon Värin Kuopion piste myyvät rakennustarvikkeita ja varastoivat niitä paikallista tarvetta varten. Useat RTV-ketjun myyntipisteet myyvät mm. väliseinärankoja ja -levyjä heti varastosta.

Päivittäiset kuljetukset myyntipisteiden välillä ja omilla autoilla hoidettavat asiakastoimitukset takaavat joustavan palvelun myös kuljetusten osalta. Varastoimme ja laskutamme vain alan johtavien valmistajien tuotteita ja nämä yritykset myös kouluttavat säännöllisesti RTV:n rakennustarvikealan erikoishenkilöstöä.

Puutavarakaupan erikoisliikepalvelut voimme tarjota Riihimäen Herajoentien toimipaikasta. Herajoentieltä löytyy laaja valikoima listoja, peruspuutavara, painekyllästetyt tuotteet, vanerilevyt ym. Kuljetuspalvelut hoidamme nopeasti tähän tarkoitukseen varatulla erikoiskalustolla.

Perustarvikkeet

Eristeet

Katemateriaalit

Puutavara, ovet, ikkunat ja kattoristikot

Levyt

Hormit, kiukaat ja tulisijat

 
kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,
RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1