Omat työkalut

Lattiapäällysteet - kodin tilat

Lattianpäällysteet

Lattianpäällysteet - Kodin tilat

Kovissa lattianpäällysteissä valikoimamme koostuu sekä kotimaisesta valmistuksesta että omista maahantuontituotteistamme.

Parketeissa meillä on tarjota laadukas Lamella tuoteperhe, sekä lisäksi eksoottisempia puulajeja sisältävä Woodline mallisto.

Laajasta Karelian parkettivalikoimasta löytyy helposti oikea tuote jokaiseen makuun, niin yksityisiin, kuin ammattilaisten tarpeisiin.

Laminaattimme tulee johtavilta Eurooppalaisilta tehtailta. Kaiken kaikkiaan keskusvarastomallistomme kattaa kymmeniä eri vaihtoehtoa. Pergo-laminaattien laajamittaisen myynnin Suomessa on aikoinaan aloittanut RTV ja myös nykyisin Pergo muodostaa oleellisen osan laminaattimyynnistämme.

Joustovinyylivalikoimastamme löytyvät sekä edulliset remonttimatot että korkealaatuiset design-kuosit. Mallistossamme on johtavien eurooppalaisten valmistajien uusimpia kuoseja. Vaihtoehtoina on 2, 3 ja 4 metriä leveät matot. Kuivien tilojen joustovinyyleiden lisäksi löydät meiltä tuotteet myös kosteiden tilojen lattiaan. Luonnollisesti myymälöistämme löydät kaiken tarvittavan oheismateriaalin onnistuneeseen asennukseen.

Lattiakorkkituotteet ja linoleumit ovat kuuluneet RTV:n valikoimiin jo kymmeniä vuosia. Myymämme Wicanders-korkkituotteet ja Forbo-linoleumit ovat alansa markkinajohtajia

Keraamisten laattojen maahantuojana RTV on Suomen suurimpia, joten myös lattioihin on tarjolla laaja valikoima sopivia tuotteita eri käyttötarkoituksiin.

 
kuuluu seuraaviin kategorioihin: , , , , ,
Joustovinyylimatot
joustovinyylimatot.jpg
Linoleumit
linoleumit.jpg
Parketit

Lamella_Vintage_Latte_p.jpg

Lamella lattianpäällysteet

Lamella lattianpäällysteet kuvasto

Korkkilattiat
korkkilattiat.jpg
Matot
matot.jpg
Vinyylilankut

Vinyylilankku_p

Laminaatit

lamella HC

Kokolattiamatot - Almyra

Märkätilat

Bath plus_p.jpg

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1